Ekskursioon!

7b klassi kevadine ekskursioon Siguldasse ja Riiga.

Väljasõit on 4.juunil 7.00 Otsa tänavalt, tagasi jõuame 5.juuni hilisõhtul.

Võta kindlasti kaasa reisidokument (ID-kaart või pass), midagi süüa esimese päeva lõunaks ja veidi taskuraha, et saaksid süüa 4.juuni õhtul ja 5.juuni lõunal. Einestame ilmselt Lidos, kus saab maksta ka kaardiga. Ööbime Riias hotellis Tomo, kus hinnas on ka hommikusöök.

Riietus vastavalt ilmastikule. Esimesel päeval pane kindlasti selga sportlikumad riided, et seikluspargis mugav turnida oleks. Teisel päeval linnaekskursioon Riias, külastame Riia teletorni ja veidi on ka vaba aega.

Kindlasti paki reisikotti hea tuju, kaaslasi arvestav rõõmus ja sõbralik meel ning jäta maha kõik lollused ja keelatud ained (siia hulka kuuluvad ka energiajoogid)

Loodan, et tuleb tore reis!

Lisa kommentaar