Lõpp – 03.05.2010

Viimast päeva Väikeses majas tähistasime koos 4.a-ga väikeses majas ööbides. tegevusi oli palju – kes vaatas filme, kes kuulas muusikat, kes otsustas kell 22.00 magama minna :), kes mängis õpsidega terve maja peal “ukakat”ja kes oli õues. Mina ise tegin kõike, peale varajase magama minemise. olime väga kaua üleval, osad kella 12-ni ja osad 02.30-ni. oli ka neid kes nautisid pidu liiga palju ja unustasid magama minemise üldse ära, kuid eks igaüks ise teab, kuidas ta aktusele tahab saabuda. igal juhul oli see väga-väga-väga (väga x10000) lahe.ma loodan, et kõigile meeldis.

4 kommentaari - “Lõpp – 03.05.2010”

 1. Markus Ütleb:

  Kahju, et lähme suurde majja.

 2. Mirel Ütleb:

  Jah, tõesti…

 3. andreas Ütleb:

  lahe on see, et enam pole igav aga halb on see, et õps ei jää samaks ja vahetunnid on nii lühikesed, et ei jõua jalkat mängida

 4. Johann Ütleb:

  Me poistega mängisime pokkerit ka viimasel ööl kell 3 (A-klassiga) 😀

Lisa kommentaar