Spordipäev

17. mai 2010 oli väikese maja spordipäev Snelli staadionil. Kõigepealt oli direktori kõne ja siis tegime soojendust.

Peale soojendust oli kõikidel klassidel pendelteatejooks kus tuli tõdeda, et 4.a on meist kiirem.

Võistlusena tegime ka vahepeal hüppenööriga hüppamist, täpsuslöömist ja täpsuse peale palliviset. Muidugi koos 4.a klassiga.

Puhkasime natuke ja siis oli aeg jooksma minna. Jooksime 60 meetri jooksu. Tüdrukute jooksus võitis meie klass ja poiste jooksus 4.a klass. Meie kõige parem jooksja oli tüdrukutest Monika Marion Sööt , kes sai 1. koha ja poistest Karl Mihkel Pohga, kes sai 3. koha.    🙂

Peale jooksu hüppasime kaugust, kus nii tüdrukute kui ka poiste arvestuses sai esimese koha 4. a klass. Kuid meie klassi parimad jäid neile napilt alla.

Viimase alana toimus pallivise. Viskeid tuli ka üle 30 meetri. Meie klassi kõige parema tulemuse tegi karl Mihkel Pohga, kes sai poiste arvestuses teise koha, tulemusega 29,5 meetrit.

Spordipäeva lõpus said kõik saiakese, mahlajoogi ja õuna. Loodan, et kõigile meeldis meie spordipäev väga!    🙂


3 kommentaari - “Spordipäev”

  1. Maku Ütleb:

    Oleksin võitnud täpsuslöömise kui ei oleks posti löönud

  2. Tiyandanto Ütleb:

    1. Tahan hoiatada ttdeleuta ringiliikuva autoromu eest, mis viimati ehmatas 26.me4rtsi f5htul Suvila te4nava e4e4rseid majade elanikke. See loks oli pilgeni le4rmavaid ve4gilasi te4is, ke4ed autoaknast ve4ljas ja sf5itis Vasalemma peal pika tiiru. Ilmade soojenedes puhutakse igasugustele romudele he4e4led sisse ja hakatakse kiiruskatseid tegema.2. Paistab, et kevad le4heneb, Tibula suusanf5lvadel kuulda-ne4ha juba esimesi ATV mehi f5htuti vuristamas. Pea see lumigi le4heb ja saab liivas mf6llata. Tfchja sest, milline tallermaa neist je4rele je4e4b.

  3. Payal Ütleb:

    Nii kiiret raieegrimest pole fckski minu postitus veel saanud. Te4nud teile! Te4nud ka selle eest, et kuigi mul ei ole sugugi mahti uusi postitusi teha, te ikka ke4ite blogis toimuvat je4lgimas.Marion mul on fctlemata suur au olla Eesti ja Afganistaani vahelise silla loojaks.:DRaine ha haa. swamp love teil on me4ed, meil mfclkad isegi siin otepe4e4 kf5rgustikul

Lisa kommentaar