Kesklinna politseis külas 13.05.2010

   Me käisime 13.05 klassiga kesklinna politseis külas. Meie giid oli “Ole normaalne” õpetaja. Esimesena näidati meile ülekuulamis ruume. Seal olid kõik asjad põranda külge kinni pandud, et ülekuulatu ei saaks ülekuulajat millegagi visata. Ainult ülekuulaja tool ja telefon olid lahtised. nendega ei saa midagi teisele teha.

Järgmisena läksime me vangikongide juurde. Seal oli väga jube hais. Kõik vaatasid asjad ära ja läksid ruttu välja. Öeldi, et vangikonge pestakse 2 korda päevas. No jah. Lõhna järgi seda küll tunda polnud.

Siis läksime me politseinikute koosolekute tuppa. Seal näidati meile kuulivesti, kumminuia ja näidati kuidas käeraudu pannakse. See oli väga naljakas. Seda näidati Tassi peal. Pärast seda näidati kuidas sõrmejälgi otsitakse. Öeldi, et üks kurjategia oli isegi kõrvajäljega kätte saadud.

Lõpus saime ise oma sõrmejälgi võtta. Väga tore oli! 🙂

2 kommentaari - “Kesklinna politseis külas 13.05.2010”

  1. Mirel Ütleb:

    Mulle ka meeldis. Noh, vangikongides oli jah pehmelt öeldes paha hais, aga muidu oli täitsa tore ekskursioon.

  2. Maku Ütleb:

    Pagan jäin haigeks!!!

Lisa kommentaar