Estonias

Tervitusi!

Pean taaskord vabandama et ma Ă”igel ajal ei jĂ”udnud panna siia ĂŒles meie vĂ€rskeid tegemisi. NĂŒĂŒd ma proovin selle vea parandada.

KolmapĂ€eval 18 novembril kĂ€isime me Estonias. Kaks korda. Esimene kord toimus seal tuletĂ”rje Ă”ppus, teine kord aga ekskursioon. Ekskursiooni korraldas meile Lydia Roos, kes tutvustas meile nii Estonia esinduslikku kui lavatagust elu. NĂ€gime Ă€ra Valge ja Sinise saali, Ă”mblejad,grimmeerija, dekoratsioonide valmistamise ja lava. See oli aga sissejuhatus. Lava seda poolt mida me harjunud nĂ€gema oleme, nĂ€gime me pĂŒhapĂ€eval, 21 novembril. Nimelt kĂ€isime me vaatamas “Lumivalgekest ja 7 pöialpoissi”  (G. Harangozo lasteballetti T. Kocsaki muusikale). Etendus oli ilus ja ma loodan, et kĂ”igile meeldis.

Katariina

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74