lõpp

Tere!

Ongi käes kauaigatsetud suvi. Enne suvevaheaega toimus meil kaks eksamit- eesti keel ja matemaatika. Mõlemas läks meie klassil päris hästi. Käisime ka ekskursioonil Valgeranna seikluspargis ja Pärnus. Oli tore päev, saime turnida ringi ja pärast Pärnus ringi uidata. Veel käisime esmaabi koolitusel, kus meile räägiti elupäästvast esmaabist. Toimus ka iga-aastane orienteerumine ning õpikute äraviimine ja loomulikult aktus, kus tunnustati tublisid õpilasi. Pärast aktust jätsime hüvasti Randy ja Mattiasega, kes järgmisel aastal enam meiega koos ei jätka ning soovisime üksteisele ilusat suve.
Head vaheaega!
Katariina

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74