Superkiirelt test tehtud!

TĂ€na oli meil 2 mata tundi. 1. tunni ajal kordasime töö jaoks (tegime igast mĂ”tetuid ja igavaid ĂŒlesandeid). Siis tuli vahetund ja vĂ”is valida: kas lĂ€hed vahetundi vĂ”i alustad varem testi. MĂ”ned nagu alguses tahtsid vahetundi minna, aga siiski lĂ”puks keegi ei lĂ€inud. KĂ”ik alustasid tööd varem. Mina olin esimene kes lĂ”petas. MĂ”ni hetk hiljem lĂ”petas Raul. Siis umbes minut hiljem lĂ”petas Matz. Klassi ukse taga rÀÀkisin Matziga. Matz kuskilt vaatas et… oli ikka veel vahetund!! Ja just see sama vahetund kuhu vĂ”is valikuliselt minna!!! 1. rĂŒhm sai tund aega varem koolist lahti, 2 tundi varem kui 2. rĂŒhm (kus mina olen). Meie pidime terme tunni niisama vahtima oodates arvuti tundi (2. rĂŒhmal on peale kahte mata veel arvuti, 1. rĂŒhmal pole midagi. Nemad peavad aga reedel ĂŒhe tunni varem kooli tulema)! KĂ”ik 1. rĂŒhmas lĂ€ksid koju (no vedas neil).

1 kommentaar - “Superkiirelt test tehtud!”

  1. Matz Ütleb:

    Hehe, ma lausa kolmes lauses sisse topitud:D

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74