Puzzled!

Meie klass tegi 13 novembril arvutitunnis puzzlesid (Ă”petaja ĂŒtles et teistes klassides tehti ka aga kirjutan ikka). Tundus nii et kĂ”ikidele meeldis! NĂ€iteks 9. klassis tehti fotodest aga meie joonistasime Paint-iga ise pildi ĂŒhest aastaajast ja tegime sellest internetis puzzle (www.flash-gear.com/puzzle). Kahjuks mul ei Ă”nnestunud enda oma siia ĂŒles 🙁 panna aga MINU veebissaidil hakkas kĂŒll tööle :-)! Nii et kui kedagi puzzle huvitab minge: coolerhen.zoomshare.com/16.html vĂ”i keda huvitab minu sait siis: coolerhen.zoomshare.com (mĂ”lemalt saab ka mĂ”lemasse :-D).

3 kommentaari - “Puzzled!”

  1. Karl Hans Ütleb:

    Tore juu.

  2. Henri Ütleb:

    YEEEEEE!!! ^^^Meie esimene kommentaar!^^^ PIDU! 😀

  3. valdis/sander tegelt) Ütleb:

    see oli Àge

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/reaalkool/comments.php on line 74