Vääna Mõisa Näidend 09.10

09.Oktoobril käisime me klassiga Vääna Mõisas näidendit vaatamas. Kohale läksime bussiga . Kui olime kohale jõudnud tutvustati meile seda mõisa ning läheduses asuvaid parke. Peale seda viidi meid näidendit vaatama. Näidend oli poisist Toomas Linnupojast , kes ei olnud just kõige hoolsam õpilane.Tema klassis käis ka Tüdruk Maia kes oli väga hoolas. Näidend oli üldiselt huvitav , sest osad inimesed täitsid kahte osa. Samuti sai ka nalja, kui paljude arust oli see liiga lapsik. Peale seda viidi meid Vääna raamatukokku kus meile tutvustati vanu raamatuid , peamiselt vanu aabitsaid ja õpikuid. Siis Viidi meid Herbaariumi tegema. Igaüks tegi vähemalt ühe kaardi. Peale seda läksime õue , kus sooviad said proovida vehklemist. Siis oli meil natuke vaba  aega , kus igaüks võis teha mida tahtis. Varsti oligi kaks tundi täis saanud ja sõitsime tagasi kooli juurde.Siin ka mõned pildid :

õpib kaitsma- KatariinaVääna mõisa pargisootavad järjekorras

Lisa kommentaar