Kevadine klassiekskursioon Saaremaale

Teisipäeval, 5.juunil käsime klassiga Saaremaal. Päev algas kell 7:45 kooli juures. Sealt sõitsime sadamasse ja läksime praamiga Muhumaale.

Muhumaal kohtusime oma giidiga ning külastasime Koguva küla. Järgmisena külastasime Laasu talu, kus nägime jaanalinde, sebrasid, nandusid, emusid, ponisid, känguruid ja jaanalinnu tibusid. Siis külastasime ühe erakollektsionääri valmimisel olevat Militaarmuuseumit ja relvakogu Orissaares. Veel külastasime Maasilinna varemeid, Karja kirikut, Angla tuulikuid ja pärandkultuurikeskust ning Panga panka. Õhtul suundusime oma ööbimiskohta Mustjala vallas Selgase külas Värava talus. Seal toimus õhtusöök, grillimine ja mängude mängimine.

Järgmine päev sõime Värava talus maitsevat hommikusööki ja suundusime Sõrve poolsaarele. Külastasime tee peale jäävaid Odalätsi allikaid ja Kihelkonna kirikut ja kellatorni. Sõrve poolsaarel oli vaba aega ning siis suundusime Kuresaare poole ja sõitsime mööda Tehumardi lahinguvälja mälestusmärkidest. Kuressaarest sõitsime Kaali meteoriidikraateri poole. Seal tegime ühispildi. Pärast seda suundusime tagasi Kuressaarde. Seal sõime lõunasööki Saaremaa Ühisgümnaasiumis  ja oli vaba aeg. Kui vaba aeg läbi suundusime bussi ning sõitsime läbi Muhu sadama poole, kus läksime praami peale. Kui praamilt maha tulnud sõitsime tagasi kooli poole.

Pildid Laura ja Geili poolt.

Lisa kommentaar