Kihnu

PĂĽhapäeval, 16. juunil kogunesime kooli juurde, kust väljus meie buss kell 12:00. Sealt sõitsime sadamasse, kus läksime praamile “Amalie.” Praamisõit kestis umbes tund aega ning praamilt lahkudes suundusime veokite tahakastidesse, et sõita sööma ning seejärel kämpingutesse.

Üldiselt oli palju vaba aega ning võis külastada randa, ehitada jõusaale, lõket teha, palli mängida või tuleviku ennustada.

Esmaspäeval, 17. juunil käisime hommikusöögil ning sõitsime saarele ringi ning käisime Kihnu tuletornis. Seejärel sõitsime mööda Kihnu Rahvamaja varemetest ning läksime Kihnu muuseumisse, kus giid rääkis Kihnu pulmadest, Kihnu koolist ja Kihnu taludest. Kõndisime ka mööda Kihnu koolist ja uuest rahvamajast. Siis kõndisime lõunasöögile. Pärast lõunasööki sõitsime tagasi kämpingutesse ning algas taas vaba aeg kella 19:30, mil oli õhtusöök.

Teisipäeval, 19. juunil oli äratus kella kaheksaks, suundusime viimast korda hommikusöögile ning jätsime hüvasti kämpingutega. Pärast hommikusööki sõitsime sadamasse, kus tegime grupipildi praami oodates.

Praamilt lahkudes suundusime bussi, kuid kahjuks toimus busside vahetus ning suundusime lõpuks tagasi Tallinna.

Kaasas käisid kolm täiskasvanut.

 

Fotod: Sandra, Kertu, Otto ja Kaari

Lisa kommentaar