Minu kilplaslik päev

Valisin välja 5 kõige paremat juttu kilplaslikudest päevadest ja siin nad on:

Otto jutt:

Minu kilplaslik päev

Ãœhel päikesepaistelisel hommikul ärkasin ma teleka ees. Arvatavasti jäin ma õhtul sinna magama.Ma olin  unustanud ju eile kella keerata. Nüüd jäin kooli hiljaks ka; kell oli juba pool üheksa. Praegu käis arvutitund! Eiii!!! Ruttu sõin midagi (ma ei vaadanud, mis see oli, aga igatahes oli see pahaks läinud) ning  tõmbasin riided selga (see oli arvatavasti mu õe kleit, vist). Jooksin kiiresti õue bussipeatuse poole, aga buss sõitis just ära. Niisiis pidin ootama järgmist bussi. Kui kooli juurde jõudsin, avastasin, et uks on lukus! Mõtlesin: ’’Ah, tore!’’ Vaatasin mobla pealt kuupäeva. Täna oli laupäev!!! Õnnelikult kõndisin bussi poole. Õhtul ema küsis: ’’Kus sa täna siis käisid?’’  ’’Niisama linna peal…’’vastasin ma.

Margi jutt:

Minu kilplaslik päev

Eile õhtul vaatasin filmi ja läksin hilja magama. Täna ärkasin umbes kell seitse. Siis olin voodis korraga unine ja üllatunud, et mõtlesin kas täna mitte koolipäev ei ole. Panin ruttu riidesse ja tormasin bussi peatusesse. Minu õnneks tuligi kohe buss. Bussis istusin kohale ja jäin kohe magama. Kui ma üles ärkasin nägin aknast, et olen täiesti võõras kohas. Tulin bussist maha ja vaatasin ümbrust. Mul tuli lausa pisar silma ning siis helistas mulle mu ema ja küsis kus ma olen. Rääkisin emale kogu loo ära ja ta ütles, et tuleb mulle järgi. Ema tuligi ja ütles, et nüüd lähme poodi ja ta lisas, et täna on puhkepäev. Poes oli emal palju tegemist ja siis läksin ma poodi ringi kolama. Lõpuks helistasin emale ja küsisin kuhu ta on kadunud. Ema vastas, et tema juba ammu kodus süüa tegemas. See tähendas, aga seda, et pidin jalgsi koju minema. Selline oli mu kilplaslik päev.

Rasmuse jutt:

Minu kilplaslikuim päev

Ma pidin minema poodi hakkliha, vahukoort ja kohvikoort ostma. Ma kõndisin Maxima poole. Ma teadsin küll, et meil on ka Kiili kohalik pood, aga ma teadsin ka, et seal on väiksem valik. Olin juba poodi sisse jõudnud, kui järsku Rauno mulle helistas. Ta oli kohaliku poe juures. Läksin talle sinna järgi ja me läksime koos Maximasse. Me olime juba pool tundi otsinud, aga me ei leidnud midagi. Lõpuks torkas meile mõte pähe minna kohalikku poodi. Seal oli tunduvalt vähem rahvast. Hakkliha me sealt saime, aga ma hakkasin mõtlema kus need koored siis on. Just sel’ hetkel nägin mina külmkappi, ja vaata aga vaata, seal need vahukoor ja kohvikoor istusidki. Ma ostsin vajalikud asjad ära. Me olime juba peaaegu kodus, kui isa meile helistas ja palus tuua ÕUNAMAHLA!!!

Kelly jutt:

Minu kilplaslik päev

Ma läksin poodi. Tahtsin osta süüa ning valisin pizza. See maksis 30.90
eeki. Läksin kassasse seda maksma ja avastasin, et mul on 25-kroonine ja
5-kroonine. Läksin vahetasin need 3-meks 10-krooniseks. Ma kõndisin uuesti
kassasse ning avastasin, et on puudu 90 senti. Mul oli ainult
1-kroonine. Läksin vahetasin ka selle 10-sendisteks. Siis saingi ära
maksta. Jooksin koju ja toppisin pizza mikrolainahju.

Silveri jutt:

Minu kilplaslik päev

Ühel päeval tuli mul seenesousti isu. Ma istusin oma Ferrari rooli ja hakkasin minema Lõuna-Eestisse seenele. Ma sõitsin liiga sügavale metsa ja jäin seal kinni. Alles kahe tunni pärast õnnestus mul leida kohalik traktorist. Autot väja tõmmates lõhkus traktorist ära mõlemad stanged, vajutas katuse lömmi ja lõhkus kogemata esiklaasi. Tagasiteel trahvis mind inspektor Kukeke, sest kihutasin kodu poole. Lõpuks jõudsin koju ja peale seda mul enam seenesousti isu ei olnud. Päeva tulemuseks oli null seent ja lõhutud auto. Õhtul helistas mulle ema, kes kutsus mind enda juurde seenesousti sööma. Ta oli käinud rattaga kohalikus metsas seenel. Rääkisin söögilauas oma seiklustest. Pärast oli kõigil suu kõrvuni.

Lisa kommentaar