Romeo & Julia

6. novembril 2009 külastasime Estonia teatrit ja vaatasime Prokofjevi balletti “Romeo ja Julia”. Mõni päev varem käisime teatris ekskursioonil.

Ekskursioon teatris ning balletietendus olid väga lahedad, aga au nendest kahest kultuurisündmusest põhjalik ülevaade kirjutada jäi kaasõpilasele Raidile. Loodame, et ka Eve-Liis lisab tehtud pildid ekskursioonist.

Õnneks ei pidanud keegi selle pärast kurvastama, sest kõikidel teistel oli ka võimalus oma muljeid jagada, eesti keeles tuli „Romeost ja Juliast“ kirjand kirjutada ja nii sai ka õpetaja Jaup kindasti meie elamuste osaliseks.

Veel tabas sel päeval Tallinna suur lumetorm, mis oli iseenesest väga lahe, kuigi tekitas parasjagu segadust ühistranspordis. Õnneks jõudsid teatrisse kõik kohale.

Lõppkokkuvõttes võib öelda, et Estonia teater on ĂĽks lõpmata mõnus ja sõbralik paik, mida tasub ikka ja jälle kĂĽlastada. Kui mõni sai teatris ehmatava ĂĽllatuse osaliseks, et pilet oli koju jäänud, siis piisas vaid sellest, kui oma täbarat olukorda kassiirile kurta. Muidugi pidid teadma oma istekohta ja rida…

Lisa kommentaar