Meie põnevad päevad Estonias

6. novembril 2009 külastasime Estonia teatrit ja vaatasime Prokofjevi balletti “Romeo ja Julia”. Mõni päev varem käisime teatris ekskursioonil.

Ekskursioonil käisime me Estonia teatri laval, kus meile räägiti natuke balleti ajaloost, näidati millised šestid midagi balletis tähendavad, ning demostreeriti ka balleti tunni soojendusharjutusi ja poose/positsioone.

Etendus oli piisavalt huvitav, keegi vist magama ei jäänud (va Tambet). Oli ka negatiivseid uudiseid, võitlusstseenid algasid ja paistsid ka muidu efektsed, kuid võitlusstseenide lõpp oli väga mage! Inimesed lihtsalt ei oskand teisi ära tappa ega ka ise ära surra. Etenduse järgsetest kommentaaridest sai aru et Julia ei olnudki nii ilus kui oodatud.

Enne etendust tuli mõndadele õpilastele ka tagasilööke, millele õnneks järgnesid kohe ka positiivsed elamused. Päris mitmed õpilased olid koju unustanud pileti, kuid lahked piletikontrollid lubasid nad ka ilma piletita sisse (milline õpilane ikka balleti etendusele vabatahtlikult sisse hiiliks).

Kui veab saab varsti lisada ka parimad kirjandid.

Lisa kommentaar