Teateid

jouluKolmapĂ€eval, 16. detsembril kell 18.00 toimub Estonia kontsendisaalis Reaalkooli talvekontsert “JĂ”ua meile, jĂ”ulukene…” Esineb ka ReaalmaĆŸoor.

NeljapĂ€eval, 17. detsembril kell 11.30 toimub jĂ€rjekordne jĂ”ululaat. Kaasa vĂ”tta: hea tuju, sĂ”brad ning sularaha vĂ”iks ka olla. Kell 15.00 on meile aeg kinni pandud Arheoloogiainstituuti. Pileti eest ise midagi maksma ei pea – piletiraha vĂ”etakse klassirahast. Aadress: RĂŒĂŒtli tn 10.

EsmaspĂ€eval, 21. detsembril kell 9.45 on meie klassi aeg sĂ”ita Ă€ra sĂ”udeergomeetritel. Igast klassist osaleb 4 poissi ja 4 tĂŒdrukut. Viienda tunni ajal tuleb meiega rÀÀkima keegi lastekodust, kuhu on meil minek uuel aastal. KĂŒlalist on oodata ka kuuenda tunni ajal. Seekord on teemaks ĂŒlikoolid.

TeisipĂ€eval, 22. detsembril on muidu tavaline koolipĂ€ev, kuid kell 13.00 hakkab Tallinna Ülikoolis juba traditsiooniks saanud korvpallishow,  kuhu vĂ”iksid kĂ”ik ikka minna, sest toimub see siiski viimaste tundide ajal. Kell 18.00 toimub kooli aulas gĂŒmnaasiumi jĂ”ulupidu.

KolmapĂ€eval, 23. detsembril on koolipĂ€ev mĂ”nevĂ”rra tavapĂ€rasest erinev.  Toimub liitainete pĂ€ev, kus igaĂŒhel on vĂ”imalus ise valida, kus tunnis ta olla soovib. Üritus on kogu gĂŒmnaaiumi peale, st sinu pinginaabriks olla ka keegi kĂŒmnendast vĂ”i kaheteistkĂŒmnendast klassist.  Tundide teemad ei ole veel teada, kuid kindlasti on tegemist hoopis teistsuguste teemadega, kui oleme harjunud  koolis igapĂ€evaselt nĂ€gema. Kokku on kolm tundi, mis igaĂŒks kestavad 30 min.

KolmapĂ€ev on ĂŒhtlasi ka viimane koolipĂ€ev sel aastal.

1 kommentaar - “Teateid”

  1. Jasper Ütleb:

    <3

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74