Karmide meeste mängud

Startinud on klassidevahelised võistlused ning hetkel on teemaks võitlused korvpalliplatsil. Poistel on õnnestnud kõva mängimise peale rebida omale gümnaasiumis kolmas koht. Napilt kaotati mäng, mis oleks viinud suure finaalini esikoha peale. Pronksimängul mängisid meie poisid kolmekesi nelja vastase vastu! Jah, täpselt nii, ja nad võitsid ikkagi! Nimelt otsustasid kolm tiimikaaslast, et tahavad mängu enne tüdrukuid ära mängida. Neljas liige tuli aga kohale õigeks ajaks, ehk jõudis platsile enam vähem viimasel mänguminutil 😀
Nagu juba tavaks, lükati seekordki lisaks postele korvpalliheitlusesse ka tüdrukud. Välja tuli käia oma olemasolevad/puuduvad korvpallioskused. Eilne mäng lõppes korraliku võiduseisuga, kuid täna pidime alla vanduma võidukale 12A-le. Sellega lõppes ka tüdrukute korvpall.
Tüdrukutel on lootust veel järgmisel aastal, aga vähemalt on meil head kossupoisid 😛

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74