Kert hoiab trooni

Eelmisel reedel, 16. oktoobril, toimus ├Ápilaste seast REKi presidendi valimine selleks ├Áppeaastaks. Kandidaate oli seekord 5. Kaheteistk├╝mnendikke esindasid M├Ąrt ja Martin, ├╝heteistk├╝mnendatest klassidest olid v├Ąlja pakutud Kert ja Carolin ning k├╝mnendikke esindas Kadri.

Meie oma v├Ąikesed valimised ei j├Ą├Ąnud p├Ąris valimistele ├╝ldsegi mitte alla. Reklaam oli p├Ąris korralik. K├Áikjale oli ├╝les riputatud plakateid – kollaseid ja rohelisi, piltidega ja ilma. Igal├╝hel peal lubadused ja ideed.
K├Áik valisid oma. L├Ápptulemusena sai enim h├Ą├Ąli Kert, kes oli president ka juba eelmisel aastal. Sel aastal lubas ta teha nii, et Oleg hakkaks ├Áigelt poolt trepist ├╝les minema. Oleg lubas seepeale, et kui Kert v├Áidab, siis ta v├Átab ennast k├Ąsile. Kert v├Áitiski, hurraa, n├╝├╝d k├Ánnivad k├Áik ├Áigelt poolt trepist ├╝les =D. Eks n├Ąeb, mida sel aastal l├Ápuks korda saadetakse. Kolm on aga kohtu seadus, niiet ├╝ks aasta on Kerdil veel minna?!

Lisa kommentaar