Kert hoiab trooni

Eelmisel reedel, 16. oktoobril, toimus Ă”pilaste seast REKi presidendi valimine selleks Ă”ppeaastaks. Kandidaate oli seekord 5. KaheteistkĂŒmnendikke esindasid MĂ€rt ja Martin, ĂŒheteistkĂŒmnendatest klassidest olid vĂ€lja pakutud Kert ja Carolin ning kĂŒmnendikke esindas Kadri.

Meie oma vĂ€ikesed valimised ei jÀÀnud pĂ€ris valimistele ĂŒldsegi mitte alla. Reklaam oli pĂ€ris korralik. KĂ”ikjale oli ĂŒles riputatud plakateid – kollaseid ja rohelisi, piltidega ja ilma. IgalĂŒhel peal lubadused ja ideed.
KĂ”ik valisid oma. LĂ”pptulemusena sai enim hÀÀli Kert, kes oli president ka juba eelmisel aastal. Sel aastal lubas ta teha nii, et Oleg hakkaks Ă”igelt poolt trepist ĂŒles minema. Oleg lubas seepeale, et kui Kert vĂ”idab, siis ta vĂ”tab ennast kĂ€sile. Kert vĂ”itiski, hurraa, nĂŒĂŒd kĂ”nnivad kĂ”ik Ă”igelt poolt trepist ĂŒles =D. Eks nĂ€eb, mida sel aastal lĂ”puks korda saadetakse. Kolm on aga kohtu seadus, niiet ĂŒks aasta on Kerdil veel minna?!

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74