Reaalmažoor

Leidsin midagi väga huvitavat, nimelt on meie koolivennad Rasmus Puur ja Edmar Tuul kokku pannud orkestri kooliõpilastest ning on ise selle dirigendid. Ka meie oma muusik Siimu on hõivanud koha selles orkestris.

Keda asi huvitab, siis esmaspäeval, 13. aprillil kell 19.00 toimub  Estonia Kontserdisaalis noorteorkestri kontsertetendus “Kuuekümnendatesse ja tagasi”. Kontserdil astuvad üles peale orkestri veel Märt Avandi, Andero Ermel, Ele Millistfer ja Liisi Koikson. Piletid õpilastele hinnaga 40 krooni/pilet.

Reaalmažoor räägib oma tegemistest veidi lähemalt ka selle nädala “Pealtnägijas” (keri  edasi, õige koht hakkab umbes 36. minuti pealt 😉 ).

1 kommentaar - “Reaalmažoor”

  1. Priit Ütleb:

    Käisin esmaspäeval kontserdil. Väga huvitav oli näha tuttavaid nägusid laval pille mängimas või dirigeerimas. Vahepalad Märt Avandi ja teiste näitlejatega olid ka õnnestunud.

Lisa kommentaar