Teatrireis Viljandisse

Neljapäeval (5. märtsil) õnnestus jälle pealinna elust korra kõrvale hĂĽpata. Nimelt me käisime kogu gĂĽmnaasiumiga Ugala teatris vaatamas etendust “Kolm õde”.

Kui koolitunnid olid läbi saanud, siis juba õige pea istusime bussis ja sõitsime Viljandi poole. Jõudnud Viljandisse, jäi meil veidi aega, et käia söömas ning tutvuda Viljandiga.  Poole seitsmeks kogunesime teatrisse, et saada piletid ning juba algaski teatrimaraton (3,5 tundi 🙂 ).Etendus ise oli huvitav, kuid minu jaoks natuke liiga masendav. Vaadata, kuidas kõik tegelased olid väsinud, mõjus ka  endale lõpuks väsitavalt ning kurvalt. Tagasi sõites olid kõik vastavalt oma elukohale laiali eri bussides. Meie bussis ehk kesklinnas ja mustamäel elavad inimesed magasid peaaegu kõik, ainult meie neljakesi suutsime terve tee lobiseda.

Hoolimata sellest, et etendus oli väga pikk või, et jõudsime koju alles poole öö pealt meeldis mulle (meile!) teatrireis väga, sest see oli hea vaheldus kuid samas hariv.  Loodan, et kevadeti gümnaasiumiga teatrikülastamise traditsioon püsib!

Lisa kommentaar


Warning: Undefined variable $user_ID in /data02/virt58214/domeenid/www.real.edu.ee/htdocs/ajaveeb/wp-content/themes/hoolekandeselts/comments.php on line 74