Meie blogi on (ikka veel) üleval.

Väike selgitus, miks meie blogi veel sellises seisus on…

Nimelt kui olime selle tööle saanud, siis hakkasime otsekohe mõtlema, et kuidas seda paremaks ja omapärasemaks teha. Henri ja Markus pakkusid välja, et olemasoleva blogi putitamise asemel teeksid nad täiesti nullist uue blogi (mis oleks asunud koolivõrgust väljaspool, seega rohkemate võimalustega). Siiski osutus see liiga aeganõudvaks, et seda kooli kõrvalt teha, ja nii jäigi asi soiku.

Kuid kõiki muid tegureid kõrvale jättes on see siiski meie kõigi kolme ebaaktiivsuse süü, ja seetõttu palume teie käest vabandust

Aga nüüd asja juurde. Ka mina olen algusest peale kujutanud seda blogi ette eelkõige ülevaatena meie klassi tegevusest, mida oleks huvitav just tulevikus lugeda. See tähendab, et  meie sulest ilmuks siia kirjutisi regulaarselt. Osa sellest tööst võtan enda peale, kuid arvan, et meie klassis leidub kindlasti inimesi, kellele meeldiks ka ise mõnikord sõna sekka öelda. Kommentaare kirjutada saavad kõik, aga teemasid tohivad praegu teha ainult valitud inimesed, kuid seda annab kergesti muuta.

Nii et kes sooviksid vahel blogis oma muljeid avaldada, andke teada!

P.S. Me pole ainukesed, kes natuke laiselnud on… 🙂

http://www.real.edu.ee/ajaveeb/126b/

http://www.real.edu.ee/ajaveeb/126c/

3 kommentaari - “Meie blogi on (ikka veel) üleval.”

  1. Markus Ütleb:

    Väga hea, et postitada viitsisid 😀

  2. Tarvas Ütleb:

    Kõige tüütum on see, et ma unustan ära, mis mu kasutaja on, ma käin siin nii harva. 😀

  3. Jasper Ütleb:

    Tore kuulda, et asjad on hakanud liikuma.

Lisa kommentaar