Universum- kuidas me õpime

See aasta oleme me väga palju rääkinud universumi teemast. Ja see on väga huvitav, aga tõesti me oleme sellest rääkinud terve pool aastat ja oleme sellest õppinud mitmetel viisidel, millest ma teile kohe räägin. Niisiis me oleme vaadanud palju filme päikesest ja teistest tähtedest, tegime tähevaatlust ning kuulanud ühte väga head räppi planeetidest, mis on leitav youtube lehel, kui keegi tunneb huvi. Muidugi me lugesime ka õpikust ja tegime töövihikust ülesandeid, aga need olid vist kõige igavamad. Õpetaja Mart Kuurme tegi meile kaks huvitavat tundi. Õpetaja Ahtiga ehitasime Päikesesüsteemi, mis oli väga huvitav, sest me saime palju meisterdada. See käis nii et meil olid mingid valged kõvad pallid (see materjal mis on ehituspoodide asjade kastides) ja me värvisime neid nii et need näeksid välja nagu planeedid. Pärast me panime need planeedid puupulkade abil päikese külge. Me käisime ka Loodusmuuseumis, kus räägiti meile kuidas maa tekkis ja kuidas maal elusolendid arenesid. Referaati teeme ka, me saime referaadil enda teema valida, aga see pidi olema seotud teemaga Universum. Väga meeldis mulle teha ka plakatit universumist, mis tuli välja päris ilus.

Teksti kirjutas Adeele

Kommenteerimine on keelatud.