Õppekäik Ericssoni tehases

19.oktoobril käisime me klassiga Ericssoni tehases. Seal oli väga tore ja meile räägiti palju igasugustest masinatest ja kiipidest. Minu arust oli kõige huvitavaim kiip see, mida nemad ei olnud küll ehitanud, aga on olemas kiip, mida pole palja silmaga näha. Mina küll ei saanud aru, kuidas seda ehitatakse ja mõned teised õpilased ka, aga igatahes pidi see olemas olema. Poiste jaoks oli kindlasti tore igast toanurgast või mingist muust kohast kruvisid ja teibe otsida. Kõige huvitavam kruvi, mida ma nägin, oli sinine poolenisti, selle leidis Marten. Ei tea küll miks see neile rõõmu tekitas, aga õpetaja sellest küll aru ei saanud, mina ka mitte. Seal olid ka väga huvitavad masinad nt Wet Willy, kus tekitati seadmetele torm ja vihm, et katsetada nende vastupidavust. Kahjuks ei saa sinna tavaliselt minna, meie saime minna sinna tänu Mattiase isale. Kui teil tekib võimalus, soovitan minna vaatama. Võimalik, et tulevikus on  keegi meis seal insener.

Teksti kirjutas Adeele.

Kommenteerimine on keelatud.