Õpime kodus

Kui 12. märtsil selgus, et peame koduõppele jääma, olin alguses isegi natuke rõõmus, et saab koju jääda ja kaua magada.

Esimesel nädalal oli suhteliselt vähe õppida, siis aga hakati tasapisi natuke raskemaid kodutöid andma. Mulle meeldis, et sain oma e-maili ja e-kooli kasutaja, sest saan ise igal ajal õppimist vaadata.

Kui minult küsida, siis mulle meeldib siiamaani kõige rohkem eesti keel, sest seal on ägedad töövihiku ülesanded. Samas on ka keka tore, sest veedan ilusa ilmaga palju aega õues batuudil hüpates ja trikke tehes.

Minu jaoks on rasked mõned kunstiülesanded ja male, sest male läheb aina raskemaks.

Tavaliselt õpin kõik ise ära ja kella üheks on enamasti õpitud. Praegu on koolitööd täitsa parajalt, sest olen ära harjunud kodus õppimisega. Aga tahaks ikkagi tagasi kooli ja trennidesse, eriti tahaks klassikaaslasi, sõpru ja õpetajaid näha päriselt, mitte ainult arvuti ekraanilt.

Jutu kirjutas Adeele.

Kommenteerimine on keelatud.