Ajarännak 1869

Meie oskame koguni ajas tagasi rännata, tõsi jutt! Eelmisel aastal 100 aastat tagasi, sel aastal koguni 150 aastat!

Arvasite ilmselt juba ära, et pidasime juubelilaulupidu omal moel – rongkäiguga kooli juurest Kalevi spordihalli. Küll tahtis ilmataat meid proovile panna – tegi ilma külmaks, kallas meile vihma kaela, aga meie ei teinud sellest välja.

Kõige enne saime selleks ajarännakuks endale uue indentiteedi: KAMBJA laulukoor.

Õigel ajarännakupäeval, 2.mail, käisid meile vanemad kooliõed ja – vennad gümnaasiumist seda 150 aastatagust aega tutvustamas, siis laulsime koos kesrile kiidulaulu Pärnu mnt maja saalis, võtsime vedi pruukosti, tegime uhke aerofoto ja läksimegi kevadvihma trotsides rongkäigule.

Kohapeal kuulasime sõnavõtte ja poistekoori laule, vaatasime etteasteid ja nautisime simmanit. Päris vinge ajarännak oli!

Kommenteerimine on keelatud.