Kiire kokkuvõte

Nagu näha, on meie klassi ajaveeb üsna välja surnud. Just  lõppes selle kooliaasta teine kuu ja meie ajaveebis pole mitte ainsadki postitust. Proovime seda viga parandada ja ajaveebis aktiivsemad olla.

Kooliaasta alguse kohta võib nii palju öelda, et see on läinud väga kiiresti ja põnevalt. Sel aastal ühines meiega taas klassivend Karl-Juhan, kes eelnevad aastad välismaal oli õppinud. Kuid ta pole ainus, veel lisandus meie klassi Lucas, kes siiamaani Tallinna Inglise Kolledžis õppis. See pole kaugeltki kõik, sest see aasta saime tuttavaks ka C-klassiga. 18.10 toimus meil Rakett 69 teadusstuudios ühisüritus, kus saime näidata oma koostööosust ja loovat mõtlemist. Siis oli meil ka spordipäev, kus meie klassi väledad ja vähem väledad kõrget taset näitasid.

Vahepeal pidasime ka kooli sünnipäeva ja sõime kooli parklas koos kringlit. Ühtlasi on käidud meile rääkimas minifirmadest ja olümpiaadidest. Kontrolltöid on olnud rohkem, kui kahe käe sõrmedel võimalik kokku lugeda ja unetunde jääb järjest vähemaks. Mis siin ikka vinguda, pingutame edasi, proovime ajaveebi elus hoida ja hoidume neljapäeviti kalaroogadest.

Pildid tehtud Valmari poolt

 

Pildid tehtud Valmari poolt

Kommenteerimine on keelatud.