Meie klassi lõpuekskursioon Kihnu

Me käisime klassiga 9. juunil Kihnus. Pidime hommikul kell 6 startima, et
jõuaksime Kihnu praamile. Kihnus ootas meid kastiauto ja giid. Esimesena sõitsime veoautoga Püha
Nikolai kirikusse, kus räägiti Kihnu ajaloost. Järgmisena jalutasime Kihnu muuseumisse ja Kihnu tuletorni. Tuletornis saime minna torni tippu ja saime jalutada ka mere ääres. Peale seda läksime lõunasöögile ja mängisime pallimänge. Varsti tuli veoauto ja viis meid piknikuplatsile. Lõpuks jalutasime sadama lähedale ja need, kes soovisid, said ka ujuda. Viimaks oli aeg minna praamile ja sõita pikk maa tagasi meie kooli juurde. Ma arvan, et kõigile meeldis Kihnus käia, sest me nägime uusi kohti ja tutvusime Kihnu ajaloo ning loodusega.

Teksti kirjutas: Anniliis

 

Kommenteerimine on keelatud.