Tallinna Reaalkooli sünnipäev!

Tallinna Reaalkooli sünnipäeva tähistamine toimus 29.09.2020.
Kooli sünnipäeva puhul tulime terve klassiga kooli pidulikus vormis ja meie mütsid olid meil ka uhkelt peas. Meie klassil vedas sel aastal tõesti palju, sest just meie ja ka 5.b klassi juurde tuli viienda tunni ajal Reaalkooli ajaloost ja traditsioonidest rääkima meie direktor Ene Saar ja õppeala juhataja Madis Somelar. Kuulasime suure huviga Reaalkooli rinnamärgist lugusid.
Edasi läks kooli sünnipäeva tähistamine järjest pidulikumaks, sest kuuenda tunni ajal läksime staadionile ja katsime ka enda pidupäeva laua. Kuulasime põnevusega direktori kõnet ja elasime kaasa neile, kes said autasu. Kui kõned said peetud, siis sooviti meile head isu ja saime oma valitud sööki sööma hakkata. Saime ise valida klassiga, mida lauale panna tahame ja mida sooviksime. Meie klass soovis lauale panna pitsat ja kringli! Pitsa organiseeris meile Ako ja kringli tõi Mia-Laurel. Oli tore ja väga huvitav päev.
Palju õnne Reaalkool 139!

Kirjutas Stella

 

Kommenteerimine on keelatud.