Õppekäik Murastesse

01.10.2020 käisime oma klassiga Murastes õppekäigul.  Kogunesime kell 7.50 koolimaja ees ja saime endale ka kaasa matkatoidu ehk võileivad. Siis sõitsime bussiga Murastesse. Bussisõit möödus küll päris kiiresti. Algul matkasime koos klassiga alguspunkti. Seejärel jagati meid väiksematesse gruppidesse ning anti tahvel koos kaardirakendusega, kuhu oli märgitud punktid, mille pidime üles otsima ja läbi käima. Põnev oli see, et iga punkti juures saime tahvlist küsimuse. Mõnes kohas tuli teha pilt ning korjata pähkleid või lehti. Teises kohas aga tuli vastata küsimusele. Kui raja läbi käisime ja jõudsime lõppu, siis saime süüa ja tegime koos matkajuhi Urmasega kokkuvõtte. Näitasime talle enda korjatud lehti ja pähkleid. Meie klassi arvates õpetab selline õppekäik hästi loodust märkama ja on väga hea koos matkamas käia värskes õhus. Väga põnev oli mööda köit üles ronida. Läksime bussi ja sõitsime tagasi ning nii oligi õppekäik läbi. Loodame varsti jälle matkama minna.

Kirjutas Stella

 

Kommenteerimine on keelatud.