Scheeli restoran

9. veebruaril käisime Scheeli Restoranis restoranieketi koolitusel. Seal räägiti lauakatmisest, restoranieketist, viisakusreeglitest ning teenindusest.

Koolitus algas kahekäigulise lõunasöögiga, mis algas pasteedise eelroaga. Saime valida, kas sööme pearoaks pardifileed porgandikreemi, pirni ja arooniakastmega või käsitööpastat veisesisefileega valge vermuti kastmes ning sõime magustoiduks Crème Brûléed. Söömise käigus näidati esitlust ja räägiti ohtralt toitlustuse ajaloost, restoranide erinevustest ja restorani söömis- ja teenindusetiketist. Peale lõunasööki näitas peakokk meile pisut kööki, rääkis menüüst ja selle muutumisest aastaajati ning tutvustas erinevaid alkoholjooke. Saime küsida küsimusi toitlustuse ning Scheeli ja muude restoranide kohta, millele peakokk meeleldi vastas.

Toit maitses enamjaolt kõigile väga hästi ja peakokk Rein, kes meile koolitust andis, oli toitlustuses kogenud ja väga meeldiv.

Mõtteid jagas Jürgen

Kommenteerimine on keelatud.