Noored on andekad ehk Reaali Vablava 2024

Oli see alles vinge ̵htu Рmaailmatasemel kunst, erakordne publik ja silmipimestav lavashow. 2024. aasta Reaalkooli Vabalava ei unune rahval veel niipea.

Reedel, 26. jaanuari õhtul toimus Paavli Kultuurivabrikus Reaalkooli iga-aastane Vabalava. Sel korral ületas üritus aga iga elava hinge ootused. Võistlustulle astus üheksa numbrit, sooloartistidest coverkoosseisudeni. Kahtlemata olid igaühel omad lemmikud, kuid tagaplaanile ei jäänud siiski ükski esineja. Iga artist eksponeeris laval oma tugevusi, mistõttu sai rahvas nautida tõeliselt professionaalseid esitusi. Sellegipoolest toodi järgnevates kategooriates eriliselt esile just need numbrid:

Žürii lemmik: President Kennedy
Korraldajate lemmik: Karl ja Jasper
Üldvõitja: Chiquititad

Üldvõitjad. Autor: Chris-Robin Talts

Tänu ürituse sponsorite vastutulelikkusele olid võitjatele garanteeritud vinged autasud. Sellega aga asi ei piirdunud, sest ka rahvas sai rahakotti avamata erinevaid jooke degusteerida. Siinkohal täname siiralt kõiki Vabalava sponsoreid!

Pärast auhinnatseremooniat jätkas õhtut erakordne bänd Momentum, kelle coverid lausa kutsusid kaasa laulma ja puusa keerutama. Meeleoluka punkti pani üritusele Reaali oma talent – DJ Rico.

Publiku meeleolu oli ülev! Autor: Chris-Robin Talts

2024. aasta Vabalava oli midagi enamat kui lihtsalt kooliüritus, see oli elamus, mis tõestas igaühele, et kokkuhoidev seltskond ja tõeline kirg kunsti vastu võivad luua omaette maagia. Aitäh, peakorraldajad ja kõik teised asjaosalised niivõrd silmapaistva õhtu eest!

Artikli autor: Triin Mäekivi

Kommenteerimine on keelatud.