Jõuluball

Keset jõuluvaheaega, 27. detsembril, asus terve hunnik reaalikaid jälle sisse Estonia puiestee majja, et 21. korda pidada maha Tallinna Reaalkooli jõuluball. Ka seekord olid õpilased ja lugupeetud Madis Somelar viksilt riides ning valmis kauni Pärnu Noorte Puhkpilliorkestri saatel kingi klõbistama ja puusi nõksutama. 141.a klassi esindas lausa 21 õpilast ning jalgu sai korralikult keerutada! Enamik olid endale leidnud ka kaaslased, paar hiljaksjäänut marssisid ikka kohale pillerkaart uudistama.

Avavalsi alguseks oli saal pungil rahvast täis, tantsijatel jäi ruumi vähekski. Hiljem jäi areenile vähem tantsijaid, kes vahetusid regulaarse aja tagant, käies vahepeal ennast kostitamas ja jõudu kogumas või lihtsalt koolikaaslastega vestlemas. Platsi said läbi proovida lõpuks kõik – kes piidles 3. korruse rõdult pikemat aega; kes ei andnud jalgadele puhkust ning hööritas puusi terve õhtu läbi.

Vahepeal esines aga neidude vokaalansambel REVO, õnnistades meid kõiki enda kaunite häältega ja vokaalse sümfooniaga. Aitäh!

Krõbeda hinnaga pileti eest sai 3. korruselt nautida morssi, saiakesi ja kooki, mis viisid kõigil keele alla. Piletite eest maksti kinni ka orkester, kes saatis realistide tantse enam kui 3 tundi!

Õhtu naelaks jäi aga „disko“, kus kõik kogunesid veel viimast korda lavale, et enda tantsuoskusi näidata ja õpetada enda kaaslastele selgeks „YMCA“ liigutused, millede saatel hakkasidki päris hilisõhtul koju lonkima väsinud, ent ballist ülemeelikus ning heas tujus reaalikad.

Autor: Johann Sild

Kommenteerimine on keelatud.