Jõulupidu ehk külastus Jaapanisse

Esimese poolaasta lõpus oli lausa kaks üritus, kus pidime tõestama oma klassi tantsuoskusi. 15.detsembril toimus Reaalkoolis igaaastane gümnaasiumi jõulupidu, mille teemaks sel aastal oli “Su riik kõlab tuttavalt”. Igale gümnaasiumi klassile loositi välja üks riik ning selle põhjal pidi valmima tantsukava. Riike oli alates Egiptusest kuni Iirimaani ning meie klassile loositi Jaapan. 

Kava kokku pannes läksime kindla võidu peale välja ning kasutasime nii palju erinevaid elemente Jaapanist kui võimalik. Laval võis näha ninjasid, Kawaii tüdrukuid, geishasid, maadlejaid, nuudli sööjaid, Tokyo driftijaid kui ka uhket lohet, kelleks oli meie vinge klassijuhataja Tatjana. Teostasime ühe rabavaimatest esitlustest ja nagu züriiliige õpetaja Kristi Koit ütles, võiksime edaspidi oma showde eest raha küsida. See aasta saime küll kolmanda koha, sest konkurents oli suur ja meistriteoseid oli palju, kuid tulevased aastad oleme kindlasti veel tugevamad.

Peale pingelise võistluse saime veel nautida õpetajate ägedat Brasiilia etendust, mis võttis meeleoluka õhtu väga hästi kokku. 

Kommenteerimine on keelatud.