Jõuluball

Eelmisel teisipäeval, 27. detsembril toimus traditsiooniline Reaalkooli jõuluball. Mõnusas seltskonnas veedetud õhtu kulges parimate orkestri poolt esitatud ballipalade viisil jalga keerutades ja lõugu sõbralikult omavahel laksutades. Kogu meie klassi koosseis pidas ennast väga kenasti üleval ja meeleolu allaviivaid vahejuhtumeid seekord ei toimunud 🙂 Meie klassi ballikuningaks valiksin alati säravate väljaütlemistega ning seekord ka eriti vinge ballikostüümiga Joonase!!!!

Täpsema ülevaate tegemist raskendab tugevasti asjaolu, et üldmulje kujundamist aitasid vaid teiste klassikaaslaste tehtud pildid ning lühikesed videoklipid. Ise kahjuks seekord erinevate asjaolude kokkulangemise tõttu ballil ei osalenud, kuid loodan, et kõigil ballitajatel oli väga tore ja mälestusterohke koosveedetud õhtu ning et järgmisel aastal leian ka mina endale mõne sobiva neiu, kellega jõuluballil osaleda.

-Tristan

Meie ballilised

Kõik on tantsuhoos

 

Kommenteerimine on keelatud.