Kossuturniir

KĂ€tte oli jĂ”udnud see hetk. Korvpalliturniir hakkas lĂ”pule jĂ”udma ja nagu ikka finaal toimus suurelt. 20. detsembril 13.30-15.30 oli Tallinna Ülikooli spordihoones toimumas traditsiooniks saanud korvpallishow. Lisaks finaal- ja pronksimĂ€ngule oli meid ootamas palju muud pĂ”nevat!

KĂ€isime ja elasime koolikaaslastele kaasa. Pronksmedali peale mĂ€ngisid 139a ja 139b. Kulla ĂŒle vĂ”itlesid 138a ja 138c. Terve ĂŒrituse pani lukku suure ĂŒllatuseta 138c. MĂ€ngude vahel toimusid rahvamĂ€ngud ja meile esinesid tasemel Reaali tantsutĂŒdrukud.

ViskevĂ”istluselt tĂ”i au, uhkust ja esimese koha meile Ekke. TantsupĂ”randal esindasid klassi Sandra ja Annabel. Koolis levib arvamus, et just meie klass oleks tegelikult vĂ”inud finaalis 12.c-ga madistada. Ürituse tipphetkeks tuleb kindlasti pidada ĂŒlejÀÀnud jÀÀtise jagamist. KĂ”ik, kes lĂ”puvilega kodupoole ei jooksnud, said suud magusaks.

-Ekke

Pall on mÀngus

Kommenteerimine on keelatud.