Meie Vabalava staar

Oli 23. jaanuar – viimane pĂ€ev end vabalava esinejana kirja panna. Minna vĂ”i mitte minna?
Vabalavale minek ei pruugi olla just parim idee. Samas pole sÀÀrane pisiasi mind kunagi takistanud. Kirjutasin poolte salmide sĂ”nad valmis, tĂ€itsin formsi Ă€ra enne, kui kell kukkus ja lisasin veel mĂ”ned riimid. Kaks Ă”htut veel valmistumiseks – aega laialt.

Varsti olid need kaks Ă”htut möödas ja 26. kĂ€es. SĂ”prade-tuttavate toetus andis kĂ”vasti julgust, aga kui esinemiseni oli jÀÀnud vaid paar tundi, pidin endale tunnistama, et nĂ€rv on sees. Ma polnud kunagi ĂŒksi nii suurele publikule esinenud, veel vĂ€hem laulnud.

Üritus algas ja pĂ€rast mitmeid andekaid esinejaid jĂ”udis kĂ€tte minu kord. Mis muud, kui lavale ronida. Sissejuhatus lĂ€ks hĂ€sti, publik naeris ja siis oli aeg laulda. See oli ĂŒpris hirmus ja eks kohati vedas viltu ka. Ega laval ei lĂ€hegi tavaliselt nii hĂ€sti kui harjutades, kĂ”ik nĂ”rgad kohad paistavad kohe vĂ€lja (jĂ€rgmine kord vĂ”tan kindlasti noodipuldi, see oleks mind pĂ€ris palju aidanud haha), aga vĂ€hemalt olid sĂ”nad mĂ”istetavad ja see oli minu jaoks kĂ”ige olulisem.

KĂ”igest olenemata olen ma ikkagi rÔÔmus, et seda tegin, ja kuulda, et mu esitus lĂ”bustas nii sĂ”pru kui neid kellega muidu eriti suhelnud pole soojendas sĂŒdant ning ma sain esinemist oodates ka uue tuttava. JĂ€rgmine aasta jĂ€lle?

-Liis

Vabalava publiku lemmik

Meie klassi esindaja

Kommenteerimine on keelatud.