Õpetaja Reivo haigestumine

Oleme nüüd juba üle kolme kuu oma armsa klassijuhatajaga tuttavad olnud ja siiamaani oleme tema eest hoolitsemisega imeliselt toime tulnud. Füüsikatunnid on täis särtsu ja õpetaja suudab panna ka kõige ebapädevamad tundma rõõmu sellest imelisest nähtusest nimega füüsika. Tunnis istudes aga tihti ei märka, kui vaevarikast ja head tööd õpetaja Maasik teeb, et meile midagi ikka külge ka jääks.

See nädal oli meile õppetund, peame olema rohkem kui tänulikud sellise õpetaja eest. Reivo oli terve nädala haige ja füüsika tunnid olid iga päev erineva õpetajaga. Uusi õpetajaid ei jõudnud me veel tundmagi saada, kui juba helises koolikell. Raske oli füüsikas keskenduda ja nädala lõpuks igatsesime õpetajat nii palju, et otsustasime terve klassi kokku võtta ja Reivole terviseid saata. Tervised olid sedavõrd tervendavad, et Reivo järgmisel nädalal imekombel tagasi oli.

-Kaisa

    Pilt, millega Maasikut tervitasime

Kommenteerimine on keelatud.