Märgipidu

Reedel, 4. novembril oli meie jumalate jaoks saabunud koolimärkide kättesaamise päev, kus märgiaktusel said nad kogu ülejäänud gümnaasiumi ja õpetajate ees oma rinda märgid. Vaatamata pisikestele tehnilistele viperustele möödus kõik sujuvalt ning peale aktust valdas väike uhkustunne, sest just meie jumalad olid auga rinda saanud oma märgid.

Õhtul toimus märgipidu. Vaatamata tüüpilisele eestlaslikule tagasihoidlikkusele, tõi esinev bänd, mille solistiks oli 12.c klassi õpilane Nora Liisa Suislepp, julgemad peolised tantsupõrandale. Hiljem sulatas inimestevahelist jääd Piret Otsa oma kuulsate seltskonnatantsudega, mis andsid peole särtsu ning vürtsi juurde. Peale seltskonnatantse jätkus pidu hoogsalt koos bändi esinemisega. Vahepeal esined ka rahvatantsijad oma tantsupeo kavaga. Veidike peale kella üheksat oli aeg abiturientidel laulda nooremad õpilased majast välja ning kaheteistkümnendike pidu jätkus.

Peo õhtu meeleolu ei unune ning oleme klassiga järgmistel pidudel kindlasti kohal!

-Rasmus N.

Esinev bänd (pilt: Erik Võrklaev ja Simone Saar)

12. klass laulab meid välja (pilt: Erik Võrklaev ja Simone Saar)

Kommenteerimine on keelatud.