Särghaua

20.oktoobril sõitsime klassiga Särghauale õppelaagrisse. Särghaual ootas meid mitu huvitavat loengut. Päeva alustasime evolutsiooni teemalise loenguga. Hiljem liikusime edasi Carl Robert Jakobson muuseumisse, kus meil oli ekskursioon. Ekskursioon oli väga hariv ning nägime tolleaegseid hooneid ja eluolu. Liikusime tagasi Särghaua õppehoonesse, kus toimus meil loeng ringmajanduse kohta. Tegime enda valitud toote kohta plakati. Sellega oli õppimise osa esimeseks päevaks läbi.

Liikusime läbi pimeda metsa sööma, see ostus väga naljakaks, sest läbi pimeda metsa otsustati paljusid klassikaaslaseid ehmatada. Õhtul algas õhtumõnu, ehk Piret Otsa tantsud ja mängud. Kuulasime ka Robini ja Dominiku laulu füüsikast. Enne magama minekut mängisime koos kaarte.

Hommik algas vara, võtsime kokku Särghaual õpitu. Buss väljus parklast ilma Karl Eliaseta, kuid õnneks märkasime ta kadumist kiiresti. Liikusime Anton Õunapuu hauale ja hiljem Järvakandi klaasimuuseumisse. Seal toimus meil ringkäik ja klaasimuuseumi tutvustus. Õppelaagri lõpetasime uhke lõunasöögiga ja suundusime tagasi Tallinnasse. Oleme juba uue väljasõidu ootuses!

-Emma

Klaasitehases

Teel lõunat sööma

Praktiline töö tunnis

Kommenteerimine on keelatud.