Õpetajate päev

Õpetajate päev möödus väga sündmusterohkelt. Päev enne õpetajate päeva kogusime kokku paar meie klassi meisterkokka ja nemad valmistasid meie armasatele õpetajatele õunakooki, mis meie meelerõõmuks kõik ära söödi. Õpetajate päeval saime nautida tunde meie rangekäeliste abiturientide käe all.

Esimene tund abiturientidega oli kirjandus, kus tegime Kahhoti ja pidime ära arvama laule kuulsamatest filmidest. Õpetajad panid meid tegutsema ning võitjad said isegi šokolaadi.

Teine tund oli kehaline kasvatus. Kuidki õpetajad ähvardasid meid alguses 3 km jooksmisega, siis tegelikkuses nii nad meid kiusama ei hakanud. Tegime erinevaid lõbusaid mänge, näiteks ketikull ja “Haned, luiged tulge koju”.

Viimane abiturientidega tund oli ajalugu. Ajaloos tehti meile väga hästi selgeks Mesopotaamia (mällari) ajastu ja seal valitsenud kuningad, näiteks Hammumällar. Lisaks kutsuti õpilasi seletuskirju kirjutama ja arsti kabinetti.

Õpetajate päev oli väga lõbus ja jääb kindlasti pikaks ajaks meelde. Ainult paari aastat veel ja siis olemegi meie nende positsioonis.

-Emma

Kaisa käis arsti juures

Ajalugu

Mängime ketikulli

Kommenteerimine on keelatud.