Palju õnne, Reaal!

29. september on iga Reaalika teine sünnipäev. Igas klassis käib rääkimas vilistlane ning koolistaadionil sööb iga klass enda klassi poolt organiseeritud kooki. Meie klass läks kva(nt/l)iteedi peale välja. 11.a klassi esindas laua peal kuus kooki, mis olid suures enamuses (loe: ⅕) õpilaste käsitöö. Helen Kaasik pidi nentima progeklassi kunstilist ja köögitehnilist ülekaalu teiste klasside ees. 

Honorable mention: 139.a klass külastas tähtsal päeval arhitektuurimuuseumit Piret Karu juhatamisel. Värskendasime ajalooteadmisi linna ajaloo teemadel ning saime täpsemalt teada erinevate arhitektuuriliste stiilide kohta ning nende ehitamisaegadele ja näidetele Tallinnas. Tallinn ei saa küll kunagi valmis, aga meie visiit muuseumisse sai küll. Nobedad abilised pidid minema tooma head ja paremat pidulikule lauale, teised said kulgeda uute teadmistega mööda vihmast linna tagasi kooli vilistlast kuulama. 

Klassis käis rääkimas vilistlane Kalev Vapper. Kalev rääkis väga kelmikaid lugusid enda kooliajast, kusjuures eriti säravalt jäi meelde üks juhtum Särgava peapesuga. Öö enne peapesemise riitust sattus puhtjuhuslikult kuju peale söemaalinguid, mille tegijaid mitte keegi siiani ei tea.

Lameda kelpkatusega historistlikus stiilis hoone viisnurksele staadionile kogunenud kooliõpilased ning klassidesse kõnelema tulnud vilistlased kuulavad hoolikalt aktusel direktori sõnavõttu. Pum-tšiga-pum-järgselt saime oma mütsid ära vahetada lähima naabriga ning jätkata pudireas auringiga klassi kõndimist.

Palju õnne, TRK!

Autor: Oskar Pukk

Lisa kommentaar