Geograafiaolümpiaad

Üks sellel aastal toimuvatest olümpiaadidest oli geograafiaolümpiaad. Erinevalt enamustest olümpiaadidest võib selle ainevõistluse ajal otsida internetist küsimustele vastuseid.

Küsimusi oli mitmeid ja erinevaid, nendele vastamisel aitasid nii faktiteadmised kui ka loov mõtlemine (pildifaili alla laadimisel võib selle nimes nii mõnigi tahtmatu vihje olla). Suureks abiks olid ka geograafia õpetaja Piret Karu Moodle’i keskkonda üles pandud materjalid, kust võis vaid paari kliki kauguselt leida vastuseid raskeimatele küsimustele.

25. jaanuaril toimus koolivoor, kust Reaalkooli 10. klassidest pääses edasi 17 õpilast, nende seas meie klassi õpilased Markus, Karl Joosep, Ingrid, Ardi, Kaspar Hendrik ja Märten Erik.

Lõppvooru saajaid määrav piirkonnavoor toimus 15. veebruaril.

Reaalkoolist pääses gümnaasiumi tasemel edasi 12 inimest, nendest 3 tükki kümnendikud. Kaks kümnenda klassi edasisaajat olid meie klassist: Ingrid ja Karl-Joosep.

Sellel aastal toimub ka geograafiaolümpiaadi lõppvoor, mille tulemus on veel teadmata. Lõppvoorus on tulemas nii teooria kui ka praktiline osa – praktilises osas kaardistavad võistlejad maastikku.

Täname imelist juhendajat Piret Karu, kes motiveeris õpilasi osa võtma ja tegi sellised tulemused võimalikuks!

Autor: Ingrid Mölder

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga