Gümnaasiumi eurovisioon

17. detsembril toimus gümnaasiumil jõulupidu eurovisiooni lauluvõistlusena. Igale klassile loositi üks riik, mille eurovisiooni laule nad esitama pidid. 10.a klass sai endale loosi tulemusena Kreeka. Me jagasime oma esituse kolmeks lauluks: Autostop (1980), Yassou Maria (2007), Alcohol is free (2013).

Tegelikult sai kõik alguse juba varem. Selleks, et meie esitus oleks kõige parem, pidime palju proove tegema. Iga päev tehti vähemalt üks proov, kus oma puusad lahti tantsisime ning mõni mimmuks valmistus. Enne esitust tegime klassis kiire peaproovi, kus nägid ka 10.a klassi pealtvaatajad meie imelisi töö vilju. 

Üritus algas, saal oli väga naiss, peo vaibiga. Õhtujuhid panid hullu ning korraldus oli väga hea, ka koroona suhtes ettevaatlik. Kahjuks käisime saalis lendude kaupa, ülejäänud nägid esitusi klassis tahvli pealt, kuid väga lõbus oli ikka.

Kui klasside esitused olid läbi, tuli õpetajate esitus, see oli kindel õhtu tipphetk. Rahvas moshis “Leto sveti” peale ning Getter Jaani “Rockefeller Street” tõi esile karmi mosh-piti. Igatahes õpetajate esitus oli kindlasti õhtu parim.

Hääletus toimus läbi Google Formsi, iga õpilane pidi valima oma top 3, pärast liideti kõik vastused kokku ning selguski võitja. Seekord oli võitjaks 11.a (scam?), teine koht 12.c ning kolmandaks tulid meie jumalad 12.a klassist. Hiljem saime teada, et 10.a tuli neljandaks, olime rahul, sest meil oli siiski väga lõbus. Jagati ka välja Oskar Pukki eriauhind, mille võitjaks oli 10.c, kelle poiste tants oli tõeliselt lahe. Järgmine aasta uuesti, siis paneme kinni!!

Autor: Chris-Robin Talts

Need mimmud keda sa otsisid

Lisa kommentaar