Dekameron

Kolmapäeval, 17. novembri õhtul, kui kool juba läbi, ei läinud meie klass koju. Ees ootas hoopis teatrietendus! Läksime Rahvusraamatukogusse VAT-teatrisse vaatama Giovanni Boccaccio komöödiat “Dekameron”. Pileteid ostma ja valmistuma hakkasime aga Kristi Koidu sõbralikul survel juba poolteist nädalat varem. Kusjuures, piletid saime me isegi mitte viimasele esitusele, vaid lisaetendusele. Draamateos räägib noortest inimestest, kes Itaalias 14. sajandil musta surma ajal on kokku tulnud ning räägivad üksteisele huvitavaid ja humoorikaid lugusid. Põhiliselt nende jutte me just laval näemegi. Etendus oli väga lahe, nauditav ja naljakas. Kasutati paljusid omapäraseid efekte ning tihti kaasati ka publikut. Kogu õhtu oli ülimõnus ja täname kollektiivselt õpetaja Kristi Koitu, kes meile teatriplaani tegi.

Autor: Karl-Ustav Kõlar

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga