Salongiõhtu

8. märtsi hilisematel õhtutundidel, 18.00-22.00 toimus aulas salongiõhtu, mille pakkus välja õpetaja Madis Somelar variandina asendamaks meie 2. ajalookursuse arvestustööd. Vaatamata sellele, et ette oli antud palju aega, jäid ettevalmistused hilisteks, nagu õpilastele ikka kombeks. Sellegipoolest kukkus välja üks väsitav, ent väga hariv ja meeldejääv õhtu, mis sisaldas nii esitlusi, kringlisöömist kui ka innovaatilist Kaspar Kalle tehnikaimet. Õhtu kulmineerus meie klassi koomiliste näidenditega, mis kajastasid renessansiajastut ning pakkusid vaatajatele palju nalja.
Esitluste teemadeks olid antiikkultuuri pärand, renessansi kujunemise eeldused, Medici suguvõsa, ajastu muusika, arhitektuur, maalikunst, skulptuur, rõivakunst (aitäh Getter ja Carita!), kirjandus, hiliskeskaja ja varauusaja murrangulised sõjad, teadus, alkeemia ja meditsiin.
Esitlusi tegid Mikael Raihhelgauz, Carmen Teearu, Annemari Riisimäe, Karl-Joel Hussar, Markus Remmet, Iris Luik, Ave Nilson, Hedvig Vahlberg, Gertrud Ojavee, Roland Liinar, Helen Rätsepp, Joosep Pihelgas, Kristofer Mäeots, Kirsika Joon, Andres Kauri, Rebecca Tamm, Kristjan Baikov. Õpilasi juhendasid Martin Saar, Maarja Kell, Ene Saar, Reivo Maasik, Mirja Särg, Eve Karp ja Madis Somelar. Õhtujuhid olid alati värvikad ja hurmavad Kaspar Kalle ja Karl Gregor Baumann.
Täname kõiki, kes sel õhtul osalesid.

Lisa kommentaar