Kooliöö!!!

Aastalõpp on kätte jõudmas ning jõulud juba paistavad. Seoses saabuvate pühadega tuli meie klassil armas mõte teha jõuluteemaline koosviibimine. Nimelt korraldasime me reedel  koolis klassiöö.

Alustasime 16. detsembril juba varakult. Päeva kestel toimus gümnaasiumi jõululaat, kus osalesid ka meie klassi vahvad jüngrid. 10. C poolt olid väljas krõbedad võileivad, magusad muffinid, koogid ning muud maiustused, mis olid õpilaste seas väga populaarsed.

Meie klassi jõulupidu algas õhtul huvitava seiklusmänguga. Nimelt olid Rebecca ja Kaspar K korraldanud meile mõistatustega grupimängu. Kooli jõudes seadsime end sisse, panime asjad ära ning jagasime ennast gruppidesse. Iga grupp sai endale värvi. Värve oli kokku neli, st et iga võistkond sai endale eraldi raja. Mängu eesmärgiks oli leida üles kadunud klassijuhataja Villu. Stardipunktis said osalejad mõistatuse, mille lahendus oli koht koolimajas, kus ootas neid järgmine mõistatus. Kõikidel võistkondadel oli nuputamist palju, sest lahenduste leidmiseks oli vaja kogu tiimi. Lõpuks leidsime härra Raja raamatukogu tagatoast, kus ta rahulikult matemaatikat lahendas. Peale mängu suundusime kokandusklassi. Väikses majas ootasid meid juba valmis seatud toiduained ja küpsetusvahendid. Samades gruppides hakkasime valmistama pitsasid. Kokku valmis 2 hakklihapitsat, singipitsa ja juustu-ananassipitsa ning kõrvale sai nautida maitsvat glögi. Pitsade valmimise ajal kuulasime jõulu-ning lemmikmuusikat ning rääkisime juttu. Samuti valmis meil ka Kaspar K ja Karli jõulueri: ”Kuidas valmistada pitsat” video. Muusika kõrvalt ei puudunud ka tants ning heas meeleolus keerutasime kõik jalga uute ja vanade hittide saatel.

Kui mängud mängitud ja pitsad söödud siis suundusime tagasi esialgsesse klassi ja selleks ajaks oli meie klassijuhataja valmistanud meile matemaatilise viktoriini. Küsimused olid tuntud matemaatikute ning tõestajate kohta ning puudu ei jäänud mõistatused meie koolipere kohta.

Peale teisi toimetusi viisime kõik kingitused Reaalkooli ehitud kuuse alla, laulsime jõululaule ning juba oligi aeg pakke avada. Meie suurepäraseks pakivahendajaks oli jõulukirjak Ave ning tema kaks abilist Maian ja Kirsika.

Siis alustasime valmistumist eesootavaks gümnaasiumi jõulupeoks, kus meie klass valmistab playboxi 2008 aastal ilmunud lugudega. Tõotab tulla huvitav kogemus, sest oleme pannud pead kokku ja valmis on saanud hea show.

Öösel suundusime me pallisaali ning tüdrukud valmistusid koos oma ala parimatega järgmise hommiku klassidevaheliseks tüdrukute korvpallivõistluseks. Oliver ja teised kossuässad õpetasid nippe ja trikke, kuidas pall paremini korvi saada ning milline oleks parim mängutaktika.

Peale trenne hakkasime ühiselt klassis vaatama filmi “Vehkleja”. Filmi oli meile välja valinud Villu, sest see on tema üks lemmikutest. Vabal ajal avastasime veidi ka öist koolimaja. Õhtu lõppes enamike jaoks aulas, kus olnud siniste pinkide peale oli hea pikali visata.

Hommikusel korvpallivõistlusel olid kõik tüdrukud ilusti platsis ning tänu öistele trennidele ning hea treeneri abiga saime edukalt edasi poolfinaali.

 

Lisa kommentaar