Keeleroimad

Tere taas keelefanaatikud!
Eile oma lemmikuid keelerikkujaid jÀlgides sattusin sellise pÀrlitera peale.

“ÂĄtervus servus kogu rahvas!!!!!!!!!!!!!!!ÂĄ!
alles eila ma vaatsin telerist saadet “Su NĂ€gu KĂ”lab Tuttavalt. mulle vÀÀga meeldis kuidas sellest b2ndist noh… Padarmees esines. ta n2gi niiiii sarnane Will Smithi moodi vĂ€lja 😀 .
Tegelt pole aimugi kes ta tegelt olema pidi, mingineeger noh . r22kides teleshhhoudest nagin ma eile ka ylieepilist South Pargi re-runni kus see mingi kEnny sai surma (naq alati) ja siis see paks kutt sai parimaks sÔbraks mingi kalmaariga xddddd .
ja siis oli mingi jama hipidega ja oligi saade siis nagu l2bi noh . t2222222iega ootan jargmist episoodi sest tahaks n2ha mis kennyga seekord juhtub. yleeile kaisin ma nurga peal virukas. nagin kuidas mingi  vanamutt nagu  t2iega ehmus nende automaatuste peale. ULL MAAKAS NOH EI SAA PIHTA ELEKRile.”

Ma ei mĂ”ista, miks peavad sellised inimesed ĂŒldse oma blogi, kui puudub igasugune keeleharidus ning isegi peaga vastu klaviatuuri pekstes annaks tulemus postitusele parema kirjandusliku vÀÀrtuse, kui sellel praegu on.
JĂ€tan Teid, kalleid kaasmaalaseid, nĂŒĂŒd kiisuvideotega ĂŒksi, et saaksite meele puhastada sellest kohutavast keeleroimast, mis teie ees juhtus.

https://www.youtube.com/watch?v=QGHi8aT3pfI

Kirjutanud Al William Tammsaar ja Rasmus Saks

Kommenteerimine on keelatud.