Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Esmaspäev 24.03.

Esmaspäeval on meil suur vene keele test algusega kell 8.00. See kestab umbes tund aega ehk kella üheksani. Siis räägitakse meile auditooriumis (303) uurimistöödest, mida me ka ise peame järgmine aasta tegema. Ning peale seda kuulame 11. klasside uurimistööde kaitsmist, et nendest paremat ülevaadet saada. Eeldatavasti saame vahepeal süüa ka. Hommikul peavad korrapidajad endiselt garderoobis olema! Edu kõigile siis vene keelega.

23. märts 2008 | Kiired asjad, Organiseerimine


Postita vastus