Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Lõpureisist

Kevadel läheme hea õnne korral lõpureisi raames terve 125. lennuga Tallinn – Helsingi – Stockholm kruiisile. Võimalusel sõidame välja 29. mai, reis kokku kestavusega 3 päeva. Hinna osas ei oska praegu lõplikku vastust öelda, aga summa peaks jääma 1000-1300 krooni vahele.

Tegin kiire kontrolli ja üritasin kirja panna kõigi soovijate nimed (kes teoreetiliselt reisiga nõus) – üllatuseks olid kõik õpilased nõus, mõningate eranditega (tsau, Rasmus!) ja seetõttu peaksime üksmeelselt reisi toetama ning kõrgemad tegelased hakkavad reisibürooga läbirääkimisi pidama. Kindlasti on mõistetav, kui mõned otsustavad siiski mitte tulla, aga palun teil vanematega plaanid läbi arutada ja anda kindel vastus kooli tulles. Ja olen kindel, et see variant on hinna osas küll natuke kallim, aga kokkuvõttes palju ägedam viis, kuidas koolilõppu üheskoos tähistada.

20. märts 2008 | Kiired asjad, Organiseerimine, Probleemid


Postita vastus