Esileht Kontakt Egoism.ee

125a

Järjekordne Reaalkooli ajaveebid veebileht

12A klass õppeaastal 2009/2010

Tere tulemast Tallinna Reaalkooli 125. lennu A-klassi veebilehele. Siin kajastame oma klassis toimuvat meie endi silme läbi, samuti teavitame üksteist erinevatest sündmustest ja ülesannetest. Oleme usinad, lõbusad ja eeskujulikud reaalikad, kellel on alati püss õlal ja viiulid häälestatud!

Rattamatk 2010

Kõigile neile, kes mingil põhjusel pole muudest võrgustikest seda infot saanud, on väike kokkuvõte homsest rattamatkast:Sihtkoht: Järvi Pikkjärve telkimisala (link)Sõna Martinile – “Aegviidust 13 km ja mujalt siis rohkem (kuidas kellelegi, aga võiks kõik koos Kehrast minna näiteks u. 33 km). Nimest võib eeldada, et seal saab ka ujuda, vastasel korral on seal paari km raadiuses veel mingi miljon järve ja midagi ikka leiab. 14:51 ja 16:00 lähevad rongid Tallinnast ja sõidame umbes 50 minutit. PÕHIRONG VÄLJUB 16.00!”Jalgsi minejaid jagub ka seekord, leppige rongis omavahel kokku. Hardi on autoga, seega mõned hädavajalikud asjad saab temaga saata. Sümboolse kütuseraha kogume rongis kokku. Korraldatakse ka ühissöömine lõpupeost üle jäänud rahaga.Toredat rattamatka meile, kolm on ikkagi kohtu seadus!

26. juuli 2010 | Organiseerimine, Sündmused