16. DETSEMBRIKUU PÄEV 2010

Olen jätnud mainimata ühe asja- nimelt käisin üks päev TIK’is luurel.. ja sain teada salainfot– neil on majas FEIK kuusk. Meil on ikka hulga parem kuusest puu.

OH TIKI PUU, OH TIKI PUU

IGATAHES-

TÄNA algas päev vene keelega, kus tegime uut (kontroll?)tööd.

Trolololo..

SIIS oli saatus meile ette määranud inglise keele tunni, kus pool klassi kirjutasid 6. uniti tööd. Inglise keele klassis leidis aset ka üks teine jahmatav sündmus-

ARVAKE ÄRA KES ON PILDIL

ÕIGE VASTUS! Need on tõepoolest Liisa & Liisa.. noored leidsid end täna  istumas samas pingis.

Siis kepseldi edasi muusika tundi, kus meile tagastati kontrolltööd. Lõõritasime siis veits ja üsna pea teleportis meie ette uus paber, kuhu peale tuli kavandada tunnikontroll. Kuulamiskava jõululaulude peale, mõlemal real kolm laulu.

Kuid ei olnud hullu- järgmine tund oli ju siiski söömise tund. Süüa sai tõelist jõulupraadi.

Puhvetis kurvalt oma järge ootavad sassikoogid, mis üldsegi paigalt ei näinud liikuvat, ja puhvetitädi tööst tühjad käed andsid tunnistust sellest, et täna aulas jõululaat toimus. Algklasside maimukesed (ilmselt ainult neljas klass) pakkusid müügiks oma toodangut.

Ka meie KUNN otsustas lastele rõõmu valmistada ja neid oma kohalolekuga premeerida.

SASS HEATEGEVUST TEGEMAS

Uurides nende vahvate rüblikute meisterdatud tooteid ja hinnasildikesi, võis aga nii mõndagi huvitavat näha, mis mõned pedantsemad inimesed aga kohkuma võis panna faktiga, et lapsed ju siiski REAALKOOLIS käivad. Või oli see lihtsalt päris kaval müügitrikk?

YOU'RE DOING IT WRONG

Peale seda lõbusat vahepeala algas matemaatika. Kuna meie enda õpetaja oli vist kuskil koolitusel, andis meile tundi Villu Raja, kes on samuti hästi tore. Tegime tunnikontrolli ja siis läksime edasi keemiasse.

Keemias harjutasime niisama ja kõndisime edasi kirjandustesse. Kirjandustes õppisime pähe ja esitasime “Kalevipoja” viimse salmi, mille me peame pähe õppima. Ning jah- see lause oli loogiline.

Kirjutan selle salmi siis siia ka neile, kes tunnis ei olnud :

AGA ÃœKSKORD ALGAB AEGA,

KUS KÕIK PIIRUD KAHEL OTSAL

LAUSA LÄHVAD LÕKENDAMA;

LAUSA TULELEEKI LÕIKAB-

SIIS, KUI KALEVIPOEG MÄE OTSAST HÕIKAB

ET KÜSIDA SAAKS TÕDE;

KAS TAL TÕESTI ON KAKSIKÕDE?

KÜLL SIIS KALEVIPOEG JÕUAB KOJU,

VÄSINUD KUI AEGUND’ ROJU,

OMA LASTEL ÕNNE TOOMA,

KANNUST MOOSIVETT JOOMA.

SASSI HAAREM

Ning mainin ära ka selle, et meie jõululaulu sõnad on valminud ja kui keegi neid soovib, siis andke mulle teada, kallis 9.a, ma saadan need teile (meie laulu pealkiri on “Läbi lume SASSiseva”). AGA ÄRGE SIIS UNUSTAGE- HOMME KÕIK ÃœLENI MUSTA VÄRVI RIIETESSE END RIIETADA, ainult SASS on üleni valges, nii nagu kokku leppisime! 😉

1 kommentaar - “16. DETSEMBRIKUU PÄEV 2010”

  1. Uku Ütleb:

    Ma sooviksin neid laulusõnu saada.